Mina priser


Här kan ni läsa lite om vad jag erbjuder.

Bostadsfotografering

Lägenhet, Radhus/villa, Gods/Gård, Sjötomt/Ö-fotografering och skymningsfotografering.


Priser från 995kr
Drönarfotografering

Jag har drönarkörkort samt operatörsbevis för alla klasser av drönare och hjälper er med både stillbilder och film.


Priser från 995kr

Planskiss

Jag ritar upp en planskiss under fotograferingen och levererar den inom 24h.


Priser från 600kr

Företagsporträtt


Jag hjälper till med företagsporträtt av anställda, tjänstemän och vd. Ni väljer om ni vill komma till min studio i Kristineberg eller så tar jag med min portabla studio och kommer till er. Allt för att underlätta för er.

Pris från 1800kr

Bröllopsfotografering


Jag har stor erfarenhet av bröllopsfotografering och har under åren fotograferat fler än 300 bröllop. Jag erbjuder ett antal olika bröllopspaket som alla är mycket prisvärda. I alla paket ingår förutom bröllopsfotografering med redigering av samtliga bilder även ett planeringsmöte och pre-shoot. I det största paketet ingår även en exklusiv Bridal Fashion Shoot. Ni kan se och läsa om samtliga paket här.


Priser från 5950kr

Porträttfotografering


I min studio på Ola Hanssonsgatan 1 i Kristineberg så erbjuder jag övrig porträttfotografering som barn/familj, par, bröllop, modell för en dag och mycket mer. För frågor eller bokning vänligen kontakta mig genom formuläret här. Vill ni veta mer om ni porträttfotografering vänligen besök min andra hemsida här.


Priser från 1295kr

Modell för en dag


För er som vill prova på att stå som modell framför kameran kan boka vad som kallas för "Modell för en dag" Att boka "Modell för en dag" hos mig blir lite av ett spännande äventyr. Vi tillbringar ca. 2 timmar i min studio där vi skapar vackra, roliga och spännande bilder av er. Läs mer här.


Pris från 2295kr

Produktfotografering

Produktfotografering kan ibland vara utmanande. Jag älskar en utmaning och tar mig gärna tiden att lösa den systematiskt. Jag har fotograferat många olika produkter från vinflaskor, fruktnät, rakhyvlar och bilar. Om ni vill ha hjälp med fotografering av era produkter så kontakta mig genom formuläret, jag återkommer med offert så snart jag kan.